Popularni postovi

Guber voda pomaže i kod potencije

Čitajući novine Avaz,naletim na članak ,u vezi ljekovite vode o kojoj već mnogo znam.Ima zanimljivih stvari u tom članku,što bi mnogi voljeli pročitati ali nisu bili u prilici.

Radi se o ljekovitoj banji "Crni guber" u Srebrenici,koja je do 1992 godine radila i liječila ljude.Sada su tu izvori u šumi ,ima ih 40 i onako teku,a svaki je lijek za nešto.

Na primjer ovi izvori daju zavidne rezultate kod anemije,ginekoloških oboljenja kao i steriliteta,te u vezi neuroloških oboljenja (multipla skleroza)te se dokazala kao dobra u dermatologiji,kod hroničnih oboljenja kože.

Navodno se pije dnevno do 360 gr.i to se podijeli u tri doze,a uzima se pola sata prije jela.

Ovi izvori imaju i svoja imena,jedan se zove ljepotica i tako dalje.O ovome bi država trebala povesti računa i spasiti ove izvore od nestanka te obnoviti ovu banju .


Ali nije to sve kada su neki ljudi išli u posjetu Srebrenici,u razgovoru sa jednim starijim mještaninom  saznalo se da je djedova tajna dobre erekcije , a ima on i dosta djece, to što redovno pije vodu sa Gubera.

Po nekima ova voda još nije dovoljno ispitana,to jest , što sve još liječi?Neko  bi rekao voda ko voda,ali nije tako ,ko je vidio tu vodu ima tu izvora više i u nekim izvorima teće voda u boji,pa se po tome i razlikuju izvori.


 tags:lijek za nešto,dobre erekcije,,ljekovitoj banji "Crni guber" u Srebrenici,ginekoloških oboljenja kao i steriliteta

No comments:

Post a Comment