Popularni postovi

Problemi s potencijom IV dio


A sada evo  još  savjeta ,kako bi se sve on o do sada upotpunilo:Ako partnerka ne može ništa da učini da bude kako treba,onda se lijek mora potražiti u prirodi.
U ranijim dijelovima  je napisano šta sve može pomoći u toj situaciji,nelagodnoj,u kojoj se muškarac osjeća tako mali i bezvrijedan.
Tu može pomoći psihički momenat,mora se biti uvjeren da se to neće desiti,zatim ne razmišljati puno o tome već o onome kako će ti biti lijepo.Opusti se ,uživaj,misli na pašu.
Tu je i priprema s pićem i jelom onim koji najviše volite,maženje i drugo ,a ne odmah navaliti misleći kako neće uspjeti ako se bude odugovlačilo.
Ne treba to gledati kao fizičko,već kao ljepotu i nešto u čemu će dvoje da uživaju(nekada ih je i više). 

Od prirodnih sredstava prošli put je navedeno dosta,a sada samo da se dopuni .
Važne su ljekovite trave kao što je maslačak koji upravo izlazi,raste i cvjeta,recepte o tome kako se pravi imate na internetu u izobilju,zatim je tu i kopriva ili žara,i ne treba puno pisati o njoj,ali se zna da popravlja krvnu sliku,tako i cirkulaciju,tj. ove dvije travke tjeraju krv na periferiju,tako da bi u ovom  slučaju bile od koristi.Uz ovaj čaj ide malo meda ,ko smije da ga troši.
Zatim više kretanja,jer to stvara volju,koja šalje mozgu impulse za ono što vi želite,znači morate i misliti o seksu ,kako bi podigli moral.Opet treba naglasiti ,ništa ne može preko noći,ali uz ovo i smirenu psihu dolazi rezultat,koji se ne smije propustiti.Za sada toliko.

tags:Problemi s potencijom,Problemi s potencijom,Problemi s potencijom

No comments:

Post a Comment