Popularni postovi

Savjeti za muškarce

Savjeti za muške:


-Lijekovi za depresiju i socijalne fobije negativno utječu na erekciju. Ukoliko uzimate ove lijekove, posavjetujte se s liječnikom i vidite uzimate li prevelike doze. Istražite načine na koje možete pobijediti bolest .


-Erekcija je veliki stres za muško tijelo jer krv i hormoni troše mnogo hranjivih tvari. Dakle, dobra prehrana je ključna. Ugljikohidrati, koji su osnova za dobivanje energije, apsolutno su najvažniji dio prehrane. Važno je konzumirati cink, i to po mogućnosti svakodnevno, jer je cink vitalan za proizvodnju testosterona, tekućine u sjemenovodu i spermija.

 Cink možemo naći u jetricama, morskim plodovima, grašku i grahu, a možete uzeti i vitaminske nadomjeske koji sadrže cink.
Izbjegavajte hranu bogatu mastima prije seksa. Višak masti smanjuje razinu testosterona u tijelu, slabi libido i otežava ejakulaciju. Uz to, nezdrava hrana otežava cirkulaciju i time samu erekciju.


 Ako s izabranicom idete na večeru, nemojte počistiti tri tanjura i popiti nekoliko čaša vina ili piva jer se nakon toga nećete proslaviti u krevetu. Jedite bar jedan sat prije željenog kako biste stigli probaviti hranu.
-Da biste duže uživali, čuvajte snagu jer ćete se u protivnom u krevetu osjećati kao iscijeđena krpa. Za dugotrajnu erekciju potrebna vam je snaga.

-Pozicije gdje je muškarac na vrhu, kao npr. misionarski položaj ili straga, omogućuju bolji protok krvi i još neke pogodnosti. To je jednostavno stvar gravitacije. Zato nemojte započeti  s položajem gdje je ona na vrhu.

-Klasični način na koji možete smanjiti osjetljivost jest kondom, koji biste u svakom slučaju trebali koristiti. Ukoliko imate dugogodišnju partnericu i ne upotrebljavate kondome, pokušajte drugim stvarima smanjiti osjetljivost. Pokušajte se fokusirati na nešto drugo.

 Naime, kada ste blizu vrhunca i tijelo vam govori da će ubrzo izmaknuti kontroli, probajte svrnuti misli na nešto dosadno. 

Trik se sastoji u tome da samo na trenutak zaboravite na užitak da biste ga zapravo produžili.
tags:Da bi seks dulje trajao,posavjetujte se s liječnikom ,savjeti za bolji seks,dobra prehrana

2 comments:

  1. Dragi Prijatelji želimo da sa Vama podelimo malo poznatu tajnu koja će vam promeniti kvalitet života. Falure® je već stigao na naše tržište i na potpuno prirodan način koristeći isključivo ekstrakte odabranih biljaka rešava problem vaše potencije! Bolja erekcija je tu www.falurex.com

    ReplyDelete
  2. u kojoj apoteci ima da se kupi u novom sadu

    ReplyDelete